11 Şubat 2009 Çarşamba

di'lara


bu dansı alanyada öğrendim diyerek piyasaya giren lara, yeniden ortalığı sallıyor sevgili okur.
eskilerden bir şarkı olan güvenmiyorumu daha çılgın olarak yorumlayan lara bu ara hüzünlü pozlar da çiziyor. boyu kadar kızı çıkıyor, dayısını kaybediyor bir taraftan da güvenmiyorum diye çığlık da atıyor. her neyse sevgili lara'nın son ve 3. albumu de uzun zaman önce çıktı. son albümünde eski bir şarkı da var. iki farklı yorumu bulunan hor görme garibi gayet başarılı yorumlanmış. kırşehirli lara alanyada pop müzik ve çılgınca popo sallıyarak yürüme dansını keşfedip bizlere gösterdiği için kendisinin önunde çılgınca popo sallayarak eğiliyorum.
bu arada bu güvenmiyorum adlı şarkı da eski bir şarkıdır. nilüfer örer diye eski bir bağyan şarkıcımız vardı, o söylemişti. kendisi ne yapmaktadır şu an acaba?
şımarık, salıncaklı klip, unutturmadı seni nilüfer örer. seni hatırlayan biri de lara'ydı. bu arada eski bir sezen aksu şarkısı olan unutu da güzel söylemiş lara.
katmer katmer şarkısını da unutmamak lazım. şahane bir dans ve göbek şarkısıydı. daha çok hit çıkarırı gibi duran lara'yı kenarda kalmış pop tarihinin divası ilan etmemiz lazım.

3 albümü bulunan lara'yı çılgınca destekleyip fanı olmak istiyorum. hem hareketli popu hem de arabeski iyi yorumladığı ve hep aynı giyinip imaj kaygısını en başından beri siyahtan yana kullandığı için...
sağol lara.

2 yorum:

  1. Adam gibi adam
    nerde anam...
    o da bize denk gelmez

    hele bakın, bakın hele
    millete kare kare
    bize tek AS gelmez...

    Sadece Renkler ;)

    YanıtlaSil